tisdag 30 november 2010

Tävling

Jag är med på utlottningen av en personlig almenacka hos http://patriciaaxelsson.blogg.se
hoppas man kan ha turen på sin sida denna gången :)

2 kommentarer:

 1. Jag är försäkrad i trygg hansa med en trygga barnförsäkring som min mamma täcknade för mig när jag var liten. Dock går den ut när jag fyllt 25 så då ska jag kika på andra allternativ men det blir deffenitivt trygg hansa. Dom är så himla trevliga och hjälpsamma. Jonte har en trygga barn plus försäkring men Theo fick inte ha en sån försäkring eftersom han inte är färdig utredd. Men jag fick ett ganska fint ersättnings belopp för att dom tog bort mitt organ.

  Grattis till husköpet.
  Vart ska ni flytta?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det klart. Jag skulle oxå vilja ha ett hus man kunde göra vad man ville med. Tyvärr trivs vi ju så bra i gbg bara.
  Du hade nog fått något ifrån försäkringen om du hade haft någon eftersom det är ett organ det med. Jag vet inte så noga men min försäkring går på ca 800kr om året och det är inte så värst dyrt när olyckan väl är framme dom betalar ju ut ersättning för alla dygn man är på sjukan och eftersom min försäkring är låg så får jag 70kr/dygn och det kostar 80kr/dygn. dom betalade även ut ersättning när jag hade fött både Jonte och Theo.
  Jag råder dig nog att kika på det i vart fall. Det är så tråkigt när man måste ligga ute med allt själv.

  SvaraRadera