måndag 15 november 2010

Vi har köpt hus!

Japp nu är de åter dax för en uppdatering, är hemskt dålig på de för tillfället!

Vi har börjat på babysim med Ebba! Är andra gången idag! Hon bara sken upp som en sol när vi gick i vattnet första gången! :O)

Sen har vi ju köpt hus!! Känns så himla skoj, kommer bli så bra! Är endel att göra men då får man ju sätta sin prägel på huset! Men vi känner oss dock lite stressade är mycket som ska göras nu i December -nytt badrum bland annat! Så vi är väldigt upptagna i December och Januari kan jag säga, innan inflyttning någon gång i Januari!

I Lördags så var vi i Lerum på MH-test på Elsa och 6 av hennes syskon. Det skulle varit 7 syskon men en hade tyvärr börjat löpa i veckan och då får man ej göra testet de är ju inte riktigt som man ska då ;)

Elsa var sista hund ut och de gick verkligen super bra!! Hon hade bäst psyke bland syskonen! Var så himla skoj att se hur hon reagerade. Hon var helt annorlunda gentemot de andra. Testledaren trodde inte på att de var första gången hon gjorde ett MH. Han tyckte detta var en mycket trevlig tik :O)
Innan hemfärd så fick hon leka med en bror som bor i Halmstad. De tyckte hon var skoj, de sprang som hejsan...så hon var väldigt trött på kvällen kan jag lova, hade varit en jobbig dag med mycket intryck...haha, tror nästan hon drömde om dagen på kvällen för hon låg i sin bädd och morrade och gnydde, gullunge!

I går så var de ju farsdag, det blev en snabb titt in till pappa med en liten present och gos med sitt barnbarn :) innan vi for vidare till Essunga, för att fira Henriks pappa och träffa alla, är ju inte så ofta vi träffas så de va trevligt, börjar bli mycket barn nu!! Och fler lär de bli :)

Ne nu har jag lite annat att pyssla med. Får se om de kommer in lite bilder här nån dag :) innan vi sätter igång med huset haha, för då har jag ingen tid!

3 kommentarer:

  1. Härligt med husköp, var är det ni skall bo sen då?

    SvaraRadera
  2. Kårtorp i Tibro. Vet du vart de e?

    SvaraRadera
  3. Det är väl det vi har också, har uselt ögonmått och kollade mest vad vi hade på räcket på grogghyllan :-)
    Men tillräckligt med snö har man (Ni får köpa en nomesele till vovven och sedan låta henne dra ebba i pulka)

    SvaraRadera