fredag 9 juli 2010

.

I Tisdags så var min kusin Linda hennes sambo Johan och deras dotter Felicia här på besök de va roligt! De bor ju i Husqvarna så träffas ju inte så ofta och blir ju extra roligt att ses nu när vi har bebisarna :)

Sen i Onsdags så kom Karin och Ellie hem till oss! De gick ifrån stan så vi gick och mötte dem, sen va vi bara inne och snackade och lekte med våra små töser :) solen sken ute men vi höll oss inne, hehe. Men e ju svårt att vara ute med de små, så va enklast att vara inne.

I går så gick jag, Ebba och Elsa till Emelie, Celine och alla hundarna :) Vi lät först hundarna träffas på tomten innan vi tog oss en promenad! De va riktigt trevligt! Skönt att bo nära en annan som är mammaledig så man kan gå ut å gå ihop!

Ebba har varit så svår sövd de senaste kvällarna, hon är jätte trött men vill INTE sova! Om hon är likadan i kväll så ska vi testa Alvedon och se om de hjälper för då är de ju tänder som spökar och irriterar henne, men vi får se.

Sen har vi bokat hotell i Stockholm! Vi ska bo 2 nätter med mor och far, gå på grönan och skansen och lite annat smått å gott :) Så hoppas de kommer gå bra med Ebba, men de får vi tro, måste vara positiv!!

Ne tillräckligt med text nu bilder!!


Felicia hälsar på Ebba
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ellie och Ebba



1 kommentar:

  1. Det var verkligen jätte trevligt!! får vi göra om snart :) fina bilder du lagt upp!

    SvaraRadera