måndag 18 oktober 2010

Bowling

I helgen var de full fart vill jag lova :) Lördagen började med en liten mys stund i sängen med mina 2 älsklingar, är så skönt att Ebba inte är vrål hungrig på morgonen utan kan ligga och mysa lite. Efter en sen frukost så bar det av till Skövde för att köpa sista minuten present till lilla Elise som redan har blivit 2 år! (shit vad tiden går!) var även på Babyproffsen och beställde ett fotöverdrag till vagnen, så tråkigt att de aldrig har saker hemma!
Sedan blev det full fart för att hinna i tid till Elises kalas! Det bjöds på tårta och kakor.

Vidare hem för att göra oss iordning och lämna Ebba hos mamma och pappa för vi skulle åter in till skövde för mat och bowling med ja en massa folk :) de var riktigt trevligt och vi var väll hemma runt 1 tror jag så Ebba fick sova över. Sen åkte vi för att hämta henne på Söndagen, då blev de först middag där och sedan for jag, pappa, Ebba och Elsa för att hälsa på farmor!

Ja det var väll helgens stora händelser!

Nu blir det till att städa lite här hemma.

Just de ja i fredags så var ju Annelie och hennes dotter Bella och Elsas bror Tayson här på besök! De fick leka av sig på gärdet och sedan gå ett pararellspår, vilket de klarade galant! De är så duktiga!! :O)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar