onsdag 13 oktober 2010

Helgen

I lördags så var vi hos mor och far på 3 rätters mumsigt! Sen på söndagen så var vi i Essunga för att fira Björn! Alltid trevligt det med.

Sen har min mage bllivit bättre vilket är skönt men känns som de kan komma tillbaka närsom...
Ebba har haft feber i 2 dagar, men idag var hon feberfri!! Så skönt! Men hon har varit pigg ändå. Ätit lite sämre än vanligt bara!
Nu har jag kommit igång med ordentlig motion igen efter magontet. Promenader och gympa! Känns skönt! Har fått mycket bättre kondis, för gympa passen känns inte lika jobbiga nu. Skönt med resultat! Sen är de resultat i centimetrar oxå, vilket även de är så skoj :O)
Har minskat 3 cm i midja, 5 cm på mage, 3 cm på rumpa och 1 cm på armar!! Detta på 6 veckor- äter som jag brukar men promenerar så gott som varje dag och gympa 2 dagar i veckan! Tycker jag är rätt ok faktiskt! :O)

Vi var ju hos fotograf och tog kort på Ebba för ett tag sedan och har haft bilderna att titta på länge, nu har vi äntligen bestämt oss för vilka kort vi vill ha. Vi vet vilket vi vill ha förstorat, men sen är det 13 kort till som vi gillar!! Först tänkte vi att vi skulle beställa ett album...men kollar man i de, eller hamnar de bara i hyllan?? Men att ha 13 12*12 eller 13*18 kort e de så skoj! Blir massa kort på henne i samma ålder då! För man lär ju ta mer kort och kan ju inte tapetsera med Ebbakort!! Åhh de är verkligen inte lätt detta! Hjälp någon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar